New layer New layer New layer

Viladrau – La Garriga

Ja fa gairebé cinquanta anys que des del CEG s’organitza aquesta activitat en la qual hi ha un gran nombre de participants. Fa uns anys es duia a terme el segon cap de setmana de febrer, però d’un temps ençà, recollint propostes de millora, es va decidir traspassar-la al mes de març.

És la gran travessa clàssica del CEG amb un recorregut de 31km. Fa poc es va proposar també un recorregut més curt de 22 km, començant per Collfomic. A les 5.30h del matí comencen a sortir autocars de la Garriga i porten els participants a Viladrau o a Collformic, depèn de l’itinerari que hagin triat.

Pel que fa al recorregut clàssic, s’inicia a Viladrau. En arribar a La Sala trobem el primer avituallament per continuar pujant fins a Sant Segimon. Allí comença el descens fins a Collformic direcció al Pla de la Calma on hi trobarem l’esmorzar. Seguim fins l’Alzina del Parany on hi ha un altre control i continuem cap a les Carenes d’en Bosch. Quan arribem a Sant Cristòfol de Monteugues ens trobarem un altre avituallament per seguir fins a La Garriga.

Finalment s’arriba a la Plaça de la Esglèsia on hi ha un refrigeri i un petit obsequi per als participants. La Travessa Viladrau -La Garriga és un recorregut de gran bellesa travessant tot el cor del Montseny.