proves

Descobreix l'escalada

L’escalada és una modalitat esportiva apassionant que permet descobrir l’essència i la bellesa de la muntanya vertical. Des de el Centre Excursionista Garriguenc ja fa temps que hi ha hagut una demanda considerable per practicar aquest esport.
Durant aquests últims mesos i coincidint amb l’ampliació del rocòdrom de Can Violí, hem decidit que ens agradaria oferir als més joves del nostre municipi un extraescolar d’escalada per poder practicar aquest esport amb seguretat.
Es tracta d’una extraescolar organitzada des de la Secció d’Escalada de la nostra entitat amb el suport de l’Ajuntament de La Garriga i comptem amb tècnics i monitors titulats i amb experiència que duran a terme el curs.
Els nostres objectius són, entre altres, fer arribar l’escalada als més petits i que així vagin adquirint coneixements d’aquest esport. A part de la vessant física, com pot ser l’agilitat, la resistència, la força, també hi ha un component dedicat a l’esforç, la confiança i la superació personal.
Pensem que és una forma diferent, divertida i beneficiosa en la que els nens i nenes poden canalitzar aquestes grans dosis d’energia que emanen sense descans,.Una activitat que, al contrari del que molts creuen, no és una activitat exclusiva per a adults. L’escalada en nens combina diversió, activitat física i, encara que també es poden realitzar en interiors, moltes vegades es realitza en contacte directe amb la natura.

Des del CEG us volem oferir aquesta oportunitat. Si esteu interessats/des, no dubteu en enviar-nos un correu electrònic i us n'informarem!

Més informació
xx_caminada_popular

Gaudeix d'un
dia a la natura

Vine i participa!

Cal inscripció prèvia

Més informació

Resseguiment del
Petit Recorregut Garriguenc

13 de febrer de 2022

Cal inscripció prèvia

Més informació
xx_caminada_popular

Viladrau
La Garriga

13 de març de 2022
MÉS INFORMACIÓ

Casal de
muntanya

De 7 a 15 anys

Inscripcions a partir del 2 de maig

Més informació