New layer New layer New layer

Caminants

Les sortides són tots els dimecres, excepte a l’estiu i dins les festes de Nadal i Pasqua. En principi, són aptes per a tothom que estigui avesat a caminar i no ofereixen complicacions excessives. Sempre avisem amb antelació de la dificultat de la ruta així com de la possible existència d’algun pas tècnic, si és el cas.

El segon i el quart de cada mes, acostumem a seguir la Ruta del Ter. En el quart, hi esmercem tot el dia amb menú inclòs. És possible que, en allunyar-nos cada vegada més de La Garriga per anar a buscar el riu, tinguem la necessitat de dedicar-hi sempre tot el dia.

La programació per als altres dos dimecres és variada:

  • sortides de proximitat; pels voltants de la Garriga; més llunyanes… Per tant, el destí ens marca la durada de la sortida que pot ser matinal o de tota la jornada (amb menú inclòs). El transport sempre és amb autocar pel que fa a la Ruta del Ter.
  • Per a les altres sortides, utilitzem diferents mitjans: autocar, cotxes particulars, tren, o directament a peu des de la Sínia que sempre és el nostre punt d’origen i final.

 El CEG ofereix la nostra programació amb un mes d’antelació a tots els seus socis i també es publica en la majoria de revistes locals i a l’Ajuntament.

La inscripció a qualsevol sortida de CAMINANTS s’ha de fer, com a mínim, amb QUATRE dies d’antelació.

Vols formar part de la Secció Caminants?

Vine, participa i fes-te’n soci!