New layer New layer New layer

Som‐hi Som‐hi, un somni fet realitat

La idea de seguir camins de llarg recorregut (GR) té per fonament el coneixement del territori català tant per la seva amplada com per la seva llargada. És a dir, conèixer indrets de muntanya, de la plana i de la costa.

El fet de poder trepitjar per indrets poc coneguts, passar per pobles que fins ara només en coneixíem el nom, poder parlar amb la gent ja val la pena. Les caminades fan que ens podem deturar en esglesioles, antics castells de frontera i observar pastures, terrenys agrícoles, maneres de guanyar‐se la vida.

També permet endinsar‐nos literàriament amb fets històrics i escriptors d’aquelles comarques. Es innegable que el companyerisme entre tots els que hem anat seguint el recorregut ens ha fet més sociables i amigables. Hem compartit molts bons moments i també, a vegades, cansament.

El GR‐92 ens ha permès resseguir la costa catalana de cap a cap tot seguint camins de ronda amb vistes sorprenents. El fet de partir, alguns trajectes, per la meitat, ha fet possible que el màxim d’excursionistes hi podem participar. Hi ha alguns excursionistes que han fet tots els GR des de l’any 1992. Felicitats a tots ells i els que van iniciar aquestes rutes.

Actualment hem començat el resseguiment del GR2.

Vols formar part de la Secció Som-hi Som-hi?

Vine, participa i fes-te’n soci!