Sortida al Castell de Taradell

Després de la fantàstica excursió per la cinglera del Bertí us proposem una nova sortida de cara el mes de març. En aquest cas, ens n’anirem fins a terres osonenques per visitar el castell de Taradell o castell de can Boix.

Ens trobarem el proper diumenge 1 de març a les 9 del matí, a l’aparcament del Caprabo de la Garriga. Anirem en cotxe fins a Taradell / Collada de Mansa i pujarem caminant fins al Castell de Taradell. Si alguna família no disposa de cotxe, ja ens repartirem entre els diversos cotxes amb espais buits, això si, porteu alçador o cadireta. També ens podeu contactar per email, ja que l’aparcament del Caprabo és lluny del centre.

Com la darrera excursió, no és necessari realitzar inscripció prèvia, però us recordem que un membre de cada família hauria de ser membre del CEG.

Assegurança
Aquesta activitat es du a terme en el marc del Centre Excursionista Garriguenc. És per això que els seus participants, tant adults com infants, han d’estar assegurats obligatòriament Les dues opcions que plantegem des de la secció familiar és que estigueu federats (FEEC) o bé pagar 2 euros per persona en concepte d’assegurança.

Per a qualsevol dubte restem a la vostra disposició.

Us esperem a tots i totes!!!

Important!
Dia: diumenge 1 de març
Lloc de trobada: Aparcament del Caprabo
Hora: 9:00
Recorregut aprox: 4,5 km
Recomanable: esmorzar, aigua, roba i calçat còmode per caminar.

Ens veiem aviat!!!