La Garriga – Monserrat

L’itinerari:
La sortida es fa a les  4h del matí de la plaça de Can Queló i el recorregut es dirigeix cap a  Sant Feliu de Codines (primer avituallament, 7 del matí); segueix el camí i a les 9h s’esmorza cap als indrets de Gallifa.

A les 11h es passa per Sant Llorenç Savall (segon avituallament) i a ¾ de 12h es va cap al Marquet de la Roca i, tot seguit, a la font del Llor (descans). A la 1h s’arriba al coll d’Eres i al coll d’Estenalles a 2/4 de 2h per dinar. A ¾ de 5h es fa cap direcció  el Paller de Tot l’Any i es segueix direcció a Rellinars, on s’hi arriba a les 5h i es continua cap a Castellbell i el Vilar.

A ¾ de 8h s’arriba a Monistrol, es puja pel camí anomenat dels tres quarts cap al monestir de Montserrat on es previst arribar-hi a les 9h. Una bona dutxa, sopar i cap a dormir a l’hotel Abat Cisneros o les cel·les Abat Marcet.

El diumenge, qui vulgui, es pot llevar a les 7h per assistir a l’Ofici de Laudes, visitar la Moreneta i ser rebuts pel Sagristà Major. L’esmorzar (bufet lliure) serà al mateix hotel. Tot seguit recollim les bosses i es surt cap a la Garriga amb autocar on és previst arribar-hi passat el migdia (a les 13h aproximadament).

El reglament:
1.- La finalitat d’aquesta travessa no és de caire competitiu; per això es procurarà que tots els participants surtin de la Garriga i arribin a Montserrat en grup.
2.- Per tant, en tot moment, es seguiran les instruccions dels organitzadors el que fa al ritme de la marxa, ja que de això depèn l’èxit de la sortida.
3.- Cada participant portarà la seva motxilla, ganyips, l’esmorzar del dissabte, cantimplora, mitjons i roba per la pluja i de recanvi.
4.- En una bossa a banda s’hi posarà el dinar de dissabte i més roba de recanvi i d’abric. Aquesta bossa s’haurà de portar al Centre el divendres dia 7 de maig a partir de les 19h del vespre per carregar-la al cotxe de avituallament.
5.- Només s’admet una sola bossa per participant. Els avituallaments restaran oberts mitja hora abans i mitja hora després de l’horari establert.
6.- El CEG i els organitzadors declinen tota responsabilitat en cas d’accident dels participants. Això no obstant, els cotxes d’avituallament faran el seguiment i se’n podrà disposar per si a algú li calgués retirar-se de la travessa.